SPECIALTRANSPORTER FRÅN ETS AB MED BAS I STOCKHOLM

Inom begreppet specialtransporter ryms allt som är utöver det vanliga: allt som är lite för tungt, lite för långt, lite för brett. Detta innefattar bland annat känsliga och ömtåliga föremål, maskiner och industriell utrustning, ja i princip allt går att flytta och transportera om det görs på rätt sätt.

Vi på ETS AB har stor erfarenhet av speciallyft av olika slag då vi har arbetat med godstransport sedan 70-talet. Vi skräms inte av specialflyttar eller transporter av känsliga föremål, tvärtom sporras vi att göra vårt bästa och visa dig som kund att vi klarar allt och lite till! Jag vill ha en prisuppgift!

Specialtransport av båt
Typer av Specialtransporter
  •  Vi har den utrustning som krävs för att lyfta och transportera det mesta
  • Vi genomför specialtransporter främst i Sverige men även internationellt
  • Vi genomför säkra och varsamma speciallyft och specialtransporter
  • Över 40 års erfarenhet av specialtransporter
  • Vi sköter kontakten med myndigheter såsom vägverket för optimal transport
  • En stor uppsättning av lastbilar i olika varianter som fraktar din specialtransport effektivt och säkert

Specialhantering av otympliga objekt

ETS AB är specialister på det lite krångliga, det otympliga och det besvärliga. Vi har stor erfarenhet av transporter och lyft av tunga, breda, långa och otympliga objekt av alla de slag, såsom frysdiskar, elskåp, järnbalkar, kassaskåp, värmepannor, tekniska maskiner och kemisk utrustning – inget är för stort eller krångligt för oss.

Det är dock av högsta vikt att uppdrag av det här slaget utvärderas noga innan transporten påbörjas, för att säkerställa att alla delar av flytten har tagits i beaktande. Säkerhet och planering är A och O när det gäller specialhanteringar, och ETS AB sätter alltid säkerheten först. Detta har gjort oss till en etablerad aktör på marknaden med gott rykte och stabil kundbas.

Vi har den utrustning som krävs för alla typer av speciallyft, och det som vi inte klarar av att flytta och transportera med våra vanliga maskiner använder vi domkraft, kranar, specialgjorda vagnar och lyftbockar för att frakta. Vi förnyar hela tiden vår maskinpark i takt med våra kunders behov och har hittills aldrig behövt tacka nej till ett uppdrag på grund av bristfällig utrustning eller kompetens.

Vi på ETS AB hjälper gärna till vid specialhanteringar och är med som en trygg partner genom hela transporten. Det ligger lika mycket i vårt intresse som i kundens att transporten går smidigt och utan problem, och att vi kan leverera föremålet intakt inom den givna tidsramen. Vår yrkesstolthet tillåter helt enkelt inga missar.

Specialtransporter i Sverige och internationellt

ETS AB har sin bas i Stockholm men vi tar oss an uppdrag runt om i hela Sverige. Vi kan även hjälpa er med internationella transporter tack vare våra samarbeten med internationella speditörer. Inget uppdrag är för komplicerat för oss, vi älskar att utmanas och skräddarsyr varje uppdrag efter dina behov!

Kom till oss med ditt uppdrag så hjälper vi dig att ta fram en helhetslösning som passar oss båda. Inget föremål är för långt, för brett, för tungt eller för skrymmande för ETS AB!

Få en offert på din Specialtransport

Ställ dina frågor om specialtransporter och få en offert genom att använda formuläret.

Experter på speciallyft

När något som faller utanför de traditionella ramarna ska lyftas och flyttas gör man alltid bäst i att kontakta en expert på området. Någon som vet hur känsliga och skrymmande objekt ska hanteras och som har den utrustning som krävs. Skulle man ge sig på speciallyft på egen hand utan att konsultera en professionell firma riskerar man att förstöra objektet i fråga och skada både sig själv och andra.

Svar på dina frågor samt Offert